Yritys

Asiakastyytyväisyys

Laatu

Vastuullisuus

Toiminnallisuus

Proveko Oy:ssä on panostettu arvoihin, joiden avulla voimme tarjota teille pitkäaikaisen sekä luotettavan yhteistyökumppanin talotekniikan projekteihin.

Asiakastyytyväisyys ja teiltä saatu palaute on meille tärkeätä, sillä sen avulla voimme ohjata ja kehittää omaa toimintaamme entisestään. Pyrimme jatkuvasti edistää asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja löytämään asiakkaillemme aina parhaiten soveltuvat ratkaisut. Säännöllisellä kouluttautumisella ja aktiivisella toiminnalla takaamme teille nykyaikaiset ja kustannustehokkaat toteutukset.

Meidät tunnetaan hyvästä työjäljestä. Jokapäiväisen toiminnan taustalla on jatkuvasti kehittyvä laadunhallinta. Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme, jotta voit olla varma et saat myös tulevaisuudessa meiltä parhaat tekijät.

Meidän toimintaamme ohjaavat vastuullisuus. Meidän palvelumme ja tuotteemme ovat aina vastuullisesti tuotettuja ja käytämme vain hyviä ja hyväksyttyjä asennustapoja. Pyrimme edesauttamaan osaltamme energia- ja kustannustehokkaiden ratkaisujen kehittymistä.

Olemme vahvasti mukana alan tapahtumissa ja halumme jatkuvasti kehittää omaa toimintaamme. Haluamme katsoa asioita uusista näkökulmista ja löytyy uusia mahdollisuuksia. Meille jokainen päivä on mahdollisuus.